Verzenden en retourneren

Op deze pagina vind je alle informatie over het verzenden en retourneren van jouw bestelling. 

Waar wil je meer over weten? 

Veelgestelde vragen over verzenden

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, wordt jouw item speciaal voor jou geproduceerd. De meeste artikelen leveren wij binnen 3 tot 6 werkdagen. Wanneer het drukker is, dan kan de levertijd iets langer zijn. 

Na jouw bestelling ontvang je eerste een bestelbevestiging per mail. Later ontvang je een tweede mail, die aangeeft dat je bestelling verzonden is. In deze mail staat een Track en Trace-code, waarmee je je pakket kunt volgen. 

Als je bestelling goed is doorgekomen dan ontvang je een bevestigingsmail van ons. Vergeet niet om ook je Spam folder te checken.

Heb je een account bij ons? Dan kan je in je account onder ‘Jouw bestellingen’ je bestelling ook terugzien.

Mocht je nog steeds vragen hebben over je bestelling, dan kan je ons altijd bereiken via: shop@difai.nl

Ja, tot een bedrag van €125,- bedragen de verzendkosten  € 6,95 voor Nederland en €10,89 voor België. Boven de €125,- wordt jouw bestelling gratis verzonden.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mocht je een beschadigd artikel ontvangen hebben of mocht er iets anders mis zijn met jouw bestelling, neem dan contact met ons op via shop@difai.nl

Omdat wij alle geretourneerde en beschadigde artikelen met de hand controleren, kan het tot 4-6 weken duren voordat het aankoopbedrag terug wordt betaald.

Wij versturen onze artikelen met DHL of PostNL. 

Jazeker! Je kan je bestelling laten bezorgen op een ander adres dan je factuuradres. Zo kan je bijvoorbeeld je bestelling laten leveren op je werk. Kies tijdens het plaatsen van je bestelling voor ‘verzenden naar een ander adres’ en vul daar het juiste ontvangstadres in. 

Op dit moment leveren wij in Nederland en in België. 

Veelgestelde vragen over retourneren

Wanneer je een bestelling retour wil sturen, vragen wij je om ons retourformulier te printen en in te vullen.

Let op dat je bij retourzendingen de artikelen in de verschillende originele pakketten retour stuurt en dat je het retourformulier bijvoegt. Anders kan de verwerking en terugbetaling van je retouren langer duren. 

Zo gemakkelijk gaat het:

1. Plaats het artikel in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) in het pakket.

2. Doe het retourformulier erbij.

3. Adresseer het pakket aan ons:
DIFAI
Leenderweg 4A
5583TC Waalre

4. Vervolgens geef je het pakket af bij het dichtstbijzijnde postorderbedrijf. De kosten voor een retourzending zijn voor je eigen rekening, dus je kunt een postorderbedrijf naar keuze gebruiken.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na herroeping teruggestort. We wachten hierbij uiteraard wel totdat wij het pakket hebben ontvangen. Wanneer het pakket binnenkomt controleren wij de retourzending altijd voordat we tot terugbetaling overgaan. Wanneer het artikel akkoord is bevonden, ontvang je jouw aankoopbedrag retour. De verzendkosten en retourkosten worden niet terugbetaald.

Het niet mogelijk om een artikel direct te ruilen, omdat onze producent in Duitsland zit en wij de retouren zelf behandelen. je kunt je retour naar ons opsturen en in de tussentijd kun je het artikel wat je wel graag wilde hebben bestellen door een nieuwe order te plaatsen.

Nee, omdat wij deze kosten gemaakt hebben bij het verzenden krijg je deze helaas niet terug.

Wij zijn volgens de wet verplicht om de volgende informatie op te nemen op deze pagina. Deze informatie gaat over aanvullende eisen gelden als je een beroep wilt doen op ons retourbeleid. Ondanks dat de tekst wellicht verwarrend kan zijn, willen we vooropstellen dat dit ons retourbeleid niet verandert. Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.

Het retouradres zit samen met het retourlabel in het pakket van je bestelling.

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor onze rekening. Retourneren is gratis wanneer u gebruik maakt van ons retourlabel, wat bijgeleverd in het pakket zit. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere wijze retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

DIFAI
Leenderweg 4A
5583TC Waalre